Featured

FIBA: Rødsand til Frankrike

Nytt år, men samme sesong, og FIBA Europe har startet utdeling av flere dommeroppdrag i de pågående europacupene. Nok et oppdrag er sendt til Norge, i begynnelsen av februar reiser Torkild Rødsand til Frankrike for en sluttspillkamp i Eurocup for Women (ECW). Nordmannen er nemlig tilgodesett med en av kampene i kvartfinalerunden i denne cupen, sammen med sine meddommere fra Nederland og Slovenia skal han lede oppgjøret mellom franske Arras og russiske Chevakata som omtales som sværte jevne på FIBAs nettsider

Torkild RødsandDet er hjemmelaget Arras som tar imot de russiske gjestene fra Chevakata onsdag 2. februar kl. 20:00. På FIBAs hjemmeside omtales kampen til å være den antatt jevneste kvartfinalen i Eurocup for Women.

Russerne kom til kvartfinalen ved å slå ut Lotto Young Cats med overbevisende 163-108 i to kamper, mens franske Arras var overbevisende i sin 8-delsrunde mot Basket Landes.

FIBA Europe har nominert Paulus Ven den Heuvel fra Nederland (Crew Chief), Matej Spendl fra Slovenia og Torkild Rødsand fra Norge som dommere i denne kampen. Kommissær er Robert Gattinger fra Østerrike.

Mer om lagene og kvertfinalene på FIBAs nettsider.

Vi gratulerer med nok en nominasjon denne sesongen, og ønsker lykke med sluttspillkampen til i Frankrike!