FIBA: Rødsand til Tsjekkia

FIBAs sluttspill i europecupene ruller videre, og i Euroleague for Women er man inne i 8-delsfinalene eller Round Two som de er kalt på oppsettet. Nå har FIBA Europe nominert Torkild Rødsand fra Bergen til det andre oppgjøret mellom tsjekkiske ZVVZ USK Praha og Wisla Can-Pack fra Polen. De 14 lagene spiller best av tre kamper i denne runden, og vinnerne går til semifinalerunden sammen med arrangørlaget. Dermed kan dette oppgjøret være avgjørende for hvilket lag som går til Final Eight i Istanbul  i slutten av mars der kun åtte lag gjenstår fordelt på to grupper.

Torkild RødsandHjemmelaget ZVVZ USK Praha, som kom på 4. plass i gruppe A etter gruppespillet, møter de polske gjestene Wisla Can-Pack fra Krakow onsdag 24. februar kl. 20:30. Wisla Can-Pack, som kom på 2. plass i gruppe C etter "Round One" starter med hjemmekamp 21. februar i Krakow.

Denne kampen inngår i Round Two i Euroleague for Women med 14 deltakende lag, og vinnerne av disse kampene går til semifinalerunden, også kalt Final Eight, som spiller over en langhelg i Istanbul i perioden 29. mars - 1. april.

FIBA Europe har nominert Petros Papapetrou fra Hellas (Crew Chief), Toni Rodriguez fra Tyskland og Torkild Rødsand fra Norge som dommere i denne kampen. Kommissær er Constantin Draganescu fra Romania.

Mer om lagene og kvertfinalene på FIBAs nettsider.

Vi gratulerer med nok en nominasjon denne sesongen, og ønsker lykke med sluttspillkampen til i Tsjekkia!