FIBA: Rødsand på clinic

FIBA Europe har kalt inn alle aktive internasjonale dommere til oppfriskningskurs, s.k. "Refresher Clinic", denne våren, og det arrangeres flere slik i Freising i Tyskland. Men for en gruppe utvalgte dommere, "Potential Referees", blir det igjen samling på Gran Canaria der FIBAs dommersjef Betancor har faste kurs. På programmet der står også regeltest, kondisjonstest og forelesninger med FIBAs dommerinstruktører. På disse kursene deltar også de nasjonale instruktørene, og etter at Torkild Rødsand nå er kalt inn er det klart at det også i år blir to norske deltakere på dette sommerkurset.

FIBA Europe har informert NBBF om at Torkild Rødsand fra Bergen er innkalt til sommerkurset som går i perioden 27. juni til 1. juli inkludert reisedager.

Sammen med vår National Instructor Tor Chr. Bakken reiser Rødsand ned til den spanske øya der dommersjef Miguel Betancor de senere årene har holdt en rekke slike samlinger.

Det blir som vanlig fokus på obligatoriske tester, men også forelesninger er en viktig del av timeplanen for de utvalgte dommerne som ventelig vil få oppdrag i europacupene tidlig på høsten.

Vi ønsker lykke til med kurset og god tur til Gran Canaria.

 

Se også aktivitetskalenderen.