Featured

FIBA: Rødsand til Norrköping

FIBA Europe har igjen sendt ut dommernominasjoner, og i slutten av november blir det en reise til vårt naboland Sverige for FIBA-dommer Torkild Rødsand fra Bergen. De lokale "delfinene" spiller i Eurochallenge for menn (ECM), og får besøk av BK Ventspils fra Latvia. Som crew chief i denne kampen får Rødsand med seg en svært rutinert tysker, og den tredje dommeren kommer fra nabolandet Litauen. Etter resultatet i det første oppgjøret å dømme kan det bli en meget jevn kamp i Norrköping.

Torkild Rødsand

Det internasjonale basketballforbundet har nominert Torkild Rødsand til et oppdrag i FIBA Europe ECM, Eurochallenge for menn. Det svenske laget Norrköping Dolphins spiller her i gruppe C sammen med Södertälje Kings, finske Tampereen Pyrintö og BK Ventspils fra Latvia.

Delfinene skal møte BK Ventspils i Norrköping 27. november, og ettersom oppgjøret i Latvia 6. november endte 72-68 til BK Ventspils er det ventet en meget jevn kamp i returoppgjøret.

Kommissær i denne kampen er islandske Pétur Sigurdsson, og dommerne er Boris Schmidt fra Tyskland, Martynas Gudas fra Litauen og Torkild Rødsand fra Norge.

Vi gratulerer med oppdraget og ønsker lykke til.