FIBA: Györgyi til Russland

Det er sesongstart også i FIBA Europe Eurocup for Women, og vår internasjonale dommer Viola Györgyi er nominert til en dobbeltkamp i Russland den første uken i november. Det blir i praksis hennes debut i europacupsammenheng og første møte med seniornivået internasjonalt, etter bestått eksamen tidligere i år har hun dømt to EM-turneringer for ungdom. Men Györgyi er godt forberedt og klar for å vise hva hun duger til på et høyere nivå. Med seg på turen får hun to kvinnelige meddommere og en kvinnelig kommissær fra hennes eget hjemland Romania.

Viola GyörgyiViola Györgyi debuterer altså i Eurocup med en dobbeltkamp i Russland, kampene spilles 6. og 7. november i henholdsvis Moskva og Noginsk. Eurocup består av 7 grupper med 4 lag i hver gruppe, og det er første runde nå i november.

Den første kampen spilles mellom WBC Dynamo Moskva og SBK Olimpia Grodno fra Hviterussland, kampen går 6. november kl. 19:00 i Moskva. Dagen etter spilles Spartak Noginsk mot Istanbul Universitetsi BGD fra Tyrkia, kampstart kl. 19:00

Følgende er nominert til å være kampledere i disse to oppgjørene:

Maja Vukanovic (SRB), Jelena Tomic (CRO) og Viola Györgyi fra Norge. Kommissær er Svetlana Dragusin fra Romania.

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til i Russland.