EL: Rødsand fortsatt i Litauen

Fredag kveld er Torkild Rødsand i aksjon i Liutauen igjen. Etter dømming i Eurocup onsdag er det i kveld toppkamp i Euroleague mellom legendariske Zaligiris Kaunas og de israelske gjestene Maccabi Fox Tel Aviv. Det er klart for runde 4 i Euroleague regular season.

I kveld dømmer Torkild Rødsand nok en gang i Litauen der han har vært siden tirsdag kveld, i dag er det et tøft oppgjør i Euroleague.

Topplaget Zalgiris Kaunas møter nemlig Maccabi Fox Tel Aviv fra Israel hjemme i Kaunas.

Nytt av sesongen er det at Euroleague har gått ned fra 24 lag i fire grupper til 16 lag i en gruppe. De åtte beste lagene går videre til sluttspill som starter 18. april.

Zalgiris Kaunas spiller i Euroleague for 16. året på rad og nådde også Top 16 de syv siste sesongene. Laget vant den litausiske ligaen for 6. gang på rad forrige sesong og er absolutt å regne med.

Maccabi Fox Tel Aviv har lang tradisjon for å delta på toppnivå og vant sin første Europatittel allerede i 1977. De deltar igjen i Euroleague etter et år i Eurocup og vil ventelig gi litauerne tøff kamp i kveld.

Dommere i kveldens kamp er de samme som i onsdagens Eurocupkamp; Christos Christodoulou (GRE), Joseph Bissang (FRA) og Torkild Rødsand (NOR).

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Euroleague.