EL: Rødsand til Istanbul

Om en knapp uke spilles ADIDAS Next Generation Tournament i Istanbul. I regi av Euroleague spiller åtte av Europas beste U18-lag en egen turnering parallelt med Final Four. Til denne turneringen nomineres det 12 dommere, og det er svært gledelig å registrere at Torkild Rødsand er en av disse.

Under helgens Euroleague Final Four i Istanbul spilles det en egen ungdomsturnering, ADIDAS Next Generation Tournament, med åtte av Europas beste U18-lag. Kampene går 18. - 21. mai.

I årets utgave er det gruppe A bestående av CFBB Paris, Crvena Zvezda MTS Belgrade, CSKA Moscow og FC Barcelona og gruppe B bestående av Fenerbache Istanbul, Mega Bemax Belgrade, Real Madrid og Zaligiris Kaunas.

Lagene spiller gruppespillkamper torsdag, fredag og lørdag med en finale søndag morgen mellom de to vinnerne av hhv gruppe A og gruppe B.

Nylig fikk vår internasjonale dommer Torkild Rødsand vite at han er plukket ut til å dømme i ADIDAS Next Generation Tournament, og torsdag 19. mai er han på plass i Istanbul der han forhåpentligvis får mulighet til å se litt av Euroleague Final Four også.

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til.

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Euroleague.