EL: Rødsand på ny clinic

Etter en sesong med mange oppdrag over hele Europa har vår internasjonale dommer Torkild Rødsand igjen fått invitasjon til clinic for dommere som skal dømme i Euroleague og EuroCup. I september reiser han til Thessaloniki i Hellas for den 24. dommersamlingen til Euroleague Basketball. Kanskje det kan bli noen oppdrag i Euroleague i tillegg til EuroCup kommende sesong?

Torkild Rødsand i aksjon. Foto: Allan Högholm.

Vår internasjonale dommer Torkild Rødsand har som kjent dømt en sesong for Euroleague, og det ble et bra antall kamper i EuroCup som også ble omtalt her på nettsiden.

Nå har han igjen fått invitasjon til obligatorisk dommersamling, nyutnevt dommersjef for Euroleague, engelske Richard Stokes (ex-FIBA Europe), har invitert alle aktuelle dommere til en clinic som arrangeres i perioden 25. - 28. september i den greske byen Thessaloniki.

Alle dommere må stille godt forberedt med attest på bestått løpetest fra FIBA og må også gjennomgå en regeltest på samlingen. Dersom noe av dette ikke blir godkjent, får man heller ingen oppdrag kommende sesong. Dommerne i denne gruppen dømmer forøvrig EuroCup i tillegg til Euroleague.

Vi ønsker Torkild lykke til og holder tomlene for nok en knallsesong med fløyte.