EC: Rødsand til Italia

Vår internasjonale dommer Torkild Rødsand er ute på oppdrag også denne uken, i kveld dømmer han igjen i den italienske byen Trento der hjemmelaget Dolomiti Energia Trento i kveld møter det tyske laget Telekom Baskets Bonn i 9. runde av Eurocup gruppe A.

Torkild Rødsand (Foto: Allan Högholm)Onsdag kveld er Torkild Rødsand igjen på dommeroppdrag i EuroCup. Hjemmelaget Dolimiti Energia Trento har allerede kvalifisert seg til "Last 32", har besøk av bunnlaget Telekom Baskets Bonn fra Tyskland i gruppe A.

Gruppen består i tillegg av JSF Nanterre, Dominion Bilbao Basket (leder tabellen i gruppe A), Union Olimpija og Ewe Baskets Oldenburg.

Dolomiti Energia Trento ble grunnlagt så nylig som i 1995 og startet i 7. divisjon, men klatringen mot toppen var rekordrask og innen 2012 var laget i den øverste divisjonen.

Det tyske laget Telekom Baskets Bonn er med i Eurocup for tredje sesong på rad, og har vært et ledende lag i Tyskland i flere år. Men de klarer ikke å nå fram til "Last 32" denne sesongen heller, ligger sist på tabellen med to runder igjen av regular season og må nok "ta samling i bånn".

Dommere i kveldens kamp er Miguel Angel Perez Niz (ESP), Torkild Rødsand (NOR) og Regis Bardera (FRA).

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Eurocup.