EC: Rødsand til Tyrkia

Det ble dommeroppdrag også i den siste runden av Eurocup Regular Season, vår internasjonale dommer Torkild Rødsand dømmer i kveld i den tyrkiske byen Trabzonspor der hjemmelaget Trabzonspor Medical Park møter det russiske laget Unics Kazan i gruppe D. Etter jul starter Last 32 og kampen om plass i kvartfinalene.

Torkild Rødsand (Foto: Allan Högholm)Onsdag kveld er Torkild Rødsand på nytt dommeroppdrag i utlandet. Siden Eurocup og Euroleague startet i høst har han hatt en kamp i uken, og man er nå framme ved Round 10 i Regular Season, siste runde før sluttspillet Last 32 starter i januar.

Kveldens kamp går mellom Trabzonspor Medical Park og Unics Kazan fra Russland.

Gruppen består i tillegg av Aris Thessaloniki, Banvit Bandirma, Buducnost Voli Podgorica og Steaua CSM Eximbank Bucharest.

Trabzonspor Medical Park ligger på tredje plass i gruppe D med 5 seire og 4 tap foran onsdagens kamp, og laget er allerede kvalifisert for Last 32.

Også motstander Unics Kazan, på andre plass i gruppen før denne kampen, er kvalifisert til Last 32, men begge lag vil nok ta dette som en gjennomføring før alvoret starter den første uken i januar.

Dommere i kveldens kamp er Miguel Angel Perez Niz (ESP), Tomas Jasevicius (LIT) og Torkild Rødsand (NOR).

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Eurocup.