EC: Rødsand til Tyskland

I Eurocup kjøres nå Last 32 for fullt og vår internasjonale dommer Torkild Rødsand har fått nok et sluttspilloppdrag. I kveld dømmer han tyske Alba Berlin mot greske Aris Thessaloniki i gruppe J. Foran denne runden har alle lagene i gruppen en seier hver.

Torkild Rødsand (Foto: Allan Högholm)Sluttspilloppdrag er alltid ekstra stas, og nå fortsetter Torkild Rødsand å få nominasjoner til Last 32 i Eurocup.

Kveldens kamp går mellom Alba Berlin og Aris Thessaloniki i gruppe J. Gruppen består i tillegg av EA7 Emporio Armani Milan fra Italia og Neptunas Klaipeda fra Litauen.

Alba Berlin ligger på andre plass i gruppe J etter to runder, men ettersom alle lagene har en seier hver er det ingenting som er avgjort ennå. Som et av de beste offensive lagene kan de overraske på en god dag, men de har hatt problemer med å flytte ballen og har en lav treffprosent på langskuddene sine.

Aris Thessaloniki har statistikken på sin side med 5-1 "all-time" over laget fra Berlin. Men Aris må nok slite skal det bli seier i denne kampen, spesielt mot hjemmelagets massive støtte fra tribunen.

Dommere i kveldens kamp er Daniel Hierrezuelo (ESP), David Romano (ISR) og Torkild Rødsand (NOR).

Alba Berlin spiller sine hjemmekamper i Mercedes-Benz Arena, samme sted som Euroleague Final Four skal holdes i mai. Hallen tar 14 500 tilskuere.

Kampen er annonsert sendt direkte på Eurosport 2 kl 19:00. Senere på kvelden blir det Valencia mot Limoges CSP kl 20:45.

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Eurocup.