EL: Rødsand til Russland

Fredag kveld er Torkild Rødsand i aksjon i Euroleague igjen. Sammen med sin italienske mentor Luigi Lamonica er han i den russiske byen Krasnodar der Lokomotiv Kuban Krasnodar møter Stelmet Zielona Gora fra Polen. Lagene spiller i gruppe C og det er runde 8 i Euroleague regular season.

I kveld er Torkild Rødsand i Russland for å dømme nok et oppgjør i Euroleague.

Det russiske laget Lokomotiv Kuban Krasnodar møter Stelmet Zielona Gora, det polske laget som spilte da Rødsand debuterte i Euroleague for noen få uker siden.

Gruppen består ellers av Pinar Karsiyaka Izmir (TUR), Zalgiris Kaunas (LIT), Panathinaikos Athen og FC Barcelona (ESP), de to sistnevnte sterke topplag med mange sluttspill bak seg de senere årene.

Lokomotiv Kuban Krasnodar ligger på andreplass i gruppen bak gruppevinner FC Barcelona og begge er  allerede kvalifisert til Top 16 med tre runder igjen å spille.

Stelmet BC Zielona Góra sliter på bunnen av tabellen i gruppe C, og når ikke klubbens mål om å komme til Top 16 denne sesongen.

Dommere i kveldens kamp er Luigi Lamonica (ITA), av mange regnet som den beste dommeren i Europa, Antonio Conde (ESP) og Torkild Rødsand (NOR).

Mer informasjon om kampen på hjemmesiden til Euroleague.