Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Idag: Flere portretter

I perioden november 2009 til juni 2010 presenterte vi portretter av 32 tidligere basketballdommere. Noen sporet vi opp i utlandet, enkelte er fortsatt aktive innenfor sporten vår og noen har ikke drevet med basketball på mange år. Men felles for dem alle er at de på et eller annet tidspunkt har vært basketballdommere på øverste nivå i Norge de siste 40 årene. Etter en sommerferie på nyhetsfronten er basketballdommer.com klar for å fortsette portrettserien med noen navn som dømte i perioden fra rundt 1980 og senere, altså noe yngre enn majoriteten av de vi har presentert. Fra førstkommende torsdag forsøker vi å blåse støvet av en tidligere dommer hver uke, og først i denne gruppen befinner det seg en nordlending med et kjent navn. Men det er lenge siden han dømte basketball.

I begynnelsen av juni tok vi en velfortjent pause med de ukentlige portrettene av tidligere dommere, og fram til da var hele 32 tidligere dommere presentert. Dommerportrettene er samlet under menyen Historikk/Portretter der man kan bla gjennom samtlige intervjjuer, men også de dommerne som vi av forskjellige årsaker ikke har presentert i egne artikler er nevnt på siden x-dommere under historikkseksjonen.

Vår egen liste, uhøytidelig kalt "Hall of Blame", er en oversikt over tidligere dommere som alle har bidratt til sportens utvikling ved å stille opp som dommere på øverste/nasjonalt nivå under NBBF.

Blant dommerne vi har presentert finner vi mange kjente navn som til dels har / har hatt fremtredende roller innenfor norsk basketballs klubber og organisasjonsledd, og nedenfor ser du samtlige 32 ansikter. Men husker DU hvem de er?

Torsdag starter vi opp igjen, og vi har fortsatt et bra antall dommere som i tidens løp har lagt bort fløyten.

Følg med..