Blogg: Kurs i Tyrkia

Det har vært litt tørke på bloggen en stund nå, men nå som vi går mot flere interessante aktiviteter ut over våren håper vi å kunne bringe noen reisebrev i tiden som kommer. Først ut er en oppsummering fra Viola Györgyi etter at hun deltok på FIBAs dommerkurs i Tyrkia. Dette er første gang FIBA arrangerer et dommerkurs over en drøy uke, og på bloggen kan man nå lese litt om hvordan dagene var organisert og hvilke instruktører som var med fra FIBA Europe.

Viola Györgyi er nylig hjemkommet fra et hektisk ni-dagers dommerkurs der hun sammen med kandidater fra 29 nasjoner jobbet for å passere eksamen som internasjonal dommer.

I et nytt innlegg på bloggen kan man nå lese mer om opplegget, hvilke instruktører som var tilstede og hvordan dagene var organisert. Med daglige leksjoner og dømming av kamper var det lite dødtid for kandidatene.

Kurset ble som kjent arrangert på samme sted som en større internasjonale turneringer for U16-landslag, og kandidatene stod for dømmingen. Györgyi fikk både en kvartfinale og selve finalen i turneringen, og noen få dager etter hjemkomsten også beskjed om at hun hadde bestått.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.