Sitater 2016/17

Sitatene nedenfor er sakset/kopiert direkte fra nevnte kilder, og er gjengitt ordrett slik de står/stod skrevet på angjeldende sted.

basketballdommer.com tar ikke ansvar for om vedkommende person er sitert korrekt i nevnte publikasjon. Det får stå for den enkelte skribents/utgivers regning.

Overskriftene er i hvert enkelt tilfelle utarbeidet av redaksjonen her på basketballdommer.com, og eventuelle karakteristikker og hentydninger i disse er helt og holdent våre. (Red. anm.)

 

SITATER 2016/17

 

Pål Berg (vonbroten) om dårligste call og ødelagt finale

"BLNO-finalen; Magne Fivelstads 5. foul må være sesongens aller dårligste call. Uforståelig. Utilgivelig. Kampen ødelagt."

Twitter (02.14.2017)

 

Henrik Lange (junior) om merkelig dømming og uheldige avblåsninger

"Dommerne gjorde mye merkelig etterhvert. I avgjørende tidspunkt av kampen så fikk vi uheldige feilavblåsninger og dommeravgjørelser".

iTromsø (papir) (12.03.2017)

 

Kjell Løvold (dommerlegende) om talefrihet og andres meninger

"Han har sin mening, og det har han rett til. Utover det kommenterer vi ikke det. Det gagner ingen".

iTromsø (papir) (12.03.2017)

 

Kenneth Webb (matematisk) om frikast og tabellplasser

"De får 15 frikast, jeg mener de dømmer 3. perioden som om de er nummer 1 og vi er nummer 8 på tabellen".

iTromsø (papir) (12.03.2017)

 

Kenneth Webb (skuffet) om årsak til tap

"Disse dommerne er vanligvis veldig gode, men jeg følte vi ble forskjellsbehandlet. Vi fikk alle avgjørelsene imot oss, mens de fikk alle i favør dem. Det var da kampen ble vunnet."

Nordlys papir (13.03.2017)

 

Pål Berg (håpefull) om evner og kroppsspråk

"Det er lov å håpe at at dommerne evner å gjøre tilpasninger i hvordan de raust deler ut tekniske fouls.  Jeg er sikker på at det er dekning for praksisen de følger i manualer og tolkninger, men personlig vil jeg helst slippe å se at spillere får T etter et kroppspråk som er mer preget av oppgitthet enn opposisjon. Følelser er faktisk en del av idrett. Ofte har jeg nok ment at Espen Stien har hatt seg selv å takke for «no-calls», men mot Bærum ble det i overkant ensidig."

Pauliord (30.12.2016)

 

Pål Berg (gavmild) om tynne julebøker og skrittavblåsninger

"Dommerne i NM U16-kval: «Alle skrittavblåsningene vi gikk glipp av» - Jeg snakket med vaktmesteren i BIP, og nei – det ligger ingen skrittavblåsninger igjen i glemmekassa."

Pauliord (20.12.2016)