NBA: To kjappe og ut me'n

Kaffen i TD Garden i Boston må være bra, bortelages coach Rick Carlisle ble hvertfall kaffetørst i den tredje perioden mellom Celtics og Mavericks onsdag og tok en æresrund på parketten før han stakk en tur i garderoben med et par kjappe tekniske i lomma. Men det var kanskje ikke så dumt, for mens han var der vant nemlig gjestene Dallas kampen med 5 poeng.

Arkivbilde: NBA-dommer Bill Spooner og Chauncey BillupsDet var i den tredje perioden av onsdagens kamp mellom Boston Celtics og Dallas Mavericks at sistnevntes coach, Rick Carlisle, plutselig trodde at han var en av spillerne. Med 10:34 igjen av perioden løp han bortover parketten for å drive dommerutvikling etter en dommeravgjørelse.

Som kjent er dommerne i NBA instruert i å belønne slike soloutspill uten videre forsinkelser, og det varte da heller ikke mange sekundene før dommeren dro fram et par tekniske fouls og sende Carlisle ut etter kaffe.

Merkelig nok gjorde ikke det noe negativt for utviiklingen i kampen, Dallas tok hjem seieren med fem poeng og 90-85 i protokollen foran 18.626 tilskuere i TD Garden i Boston.

Dommere i kampen var Bill Spooner, Mark Ayotte og Josh Tiven. Se video og mer informasjon på NBAs nettsider.

 

Kilde: NBA.com